De werkwijze:

 

 

Als holistisch therapeut werk ik met een veelheid van geneeswijzen:

 

Bowen (ook voor sporters)

Bowen therapie wil zeggen dat er met duimen en vingers rollende bewegingen over de kleding op bepaalde plaatsen van het lichaam gemaakt worden, om de energie in het lichaam te prikkelen of laten doorstromen. Hierdoor vindt her-afstelling van het lichaam plaats.

 

Deep Memory Process (DMP)

DMP is een unieke effectieve techniek om op een snelle manier diep opgeslagen herinneringen in het lichaam vrij te maken. Hierdoor vinden gezamenlijke ontladingen plaats op een diep mentaal, emotioneel en lichamelijk gebied.

 

Intu´tieve Holistische Therapie

Holistische therapie wil zeggen dat er niet gekeken wordt naar wat pijn of een klacht voor dat bepaalde lichaamsdeel betekent, maar wat het betekent voor de mens in zijn geheel.

 

Regressie en Re´ncarnatie Therapie

Regressie en re´ncarnatie therapie is een vorm van transpersoonlijke psychotherapie.

Basisuitgangspunt is dat problemen, of ze nu lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel ervaren worden, hun oorsprong vinden in onverwerkte ervaringen in het verleden  Deze ervaringen kunnen opgespoord, herbeleefd en verwerkt worden.

Het onderscheid tussen regressie en re´ncarnatie bestaat hierin dat we de oorsprong van de klachten vinden in ervaringen in het huidige leven vanaf de conceptie (regressie) of nog verder terug in vorige levens of tijdens perioden tussen levens in (re´ncarnatie).

 

Aan iedere klacht zijn gedachten, emoties en lichaamsgevoelens verbonden. Het onderbewuste selecteert zelf welke ervaringen het sterkst met het probleem verbonden zijn.  Door herkenning, erkenning, het uiten van onderdrukt emoties, gedachten en lichamelijke reacties ontstaan ontlading en inzicht. Herstel komt met het verworven inzicht waarbij nieuwe keuzemogelijkheden ontstaan die probleemoplossend werken.

 

Ik werk met mensen van 0-88 jaar en ben gespecialiseerd in het werken met kinderen en in het werken met aangehechte energieŰn. Tevens is deze vorm van therapie zeer effectief bij het begeleiden van stervenden.

 

Ondersteunende werkvormen zijn o.a.: intu´tieve vermogens, energie-, aura- en chakra-werk, reiki, holistic pulsing, sjamanistische technieken.